esmaspäev, 22. aprill 2019

Viimane nädal Karvinas

Esmaspäeval ja teisipäeval tegime tööd Tescos alates kella 9'st. Kolmapäeval olime kella 10ks kooli kutsutud, kus esitasime nii enda kooli, Tartu ja Eesti kohta esitlused. Pealtvaatajaid ja kuulajaid oli terve klassi täis. Peale seda meid kutsuti eraldi klassi kus saime maitsta väga head kookosekeeksi ja nautida kohvi/teed. Tuli direktor ja saime kätte oma sertifikaadid.

Siret tegemas esitlust

Pildil koos Zdenka ja kooli direktoriga























Neljapäeval tegime usinalt tööd. Reedel oli meil tund aega lühem tööpäev kui tavaliselt. Kella 2ks saabus Tescosse Zdenka. Vahetasime riided ja liikusime kõik koos kaupluse infoleti juurde, kus meile anti kingikotid. Öeldi, et tegime suurepäraselt tööd ja meid oodatakse sinna tagasi. Tegime koos ühise pildi ja siis läksime viimaseid sisseoste tegema.
Laupäevase päeva veetsime ühikas pakkides ning valmistusime ära minekuks. Tagasi reis Eestisse algas meil pool kaks öösel kohaliku aja järgi ning jõudsime Tallinnasse 17.10. Lennureisid läksid kiirelt ja magasime igal võimalusel. Väga nautisime oma praktikat Tšehhis ja oleme õnnelikud, et oleme tagasi Eestis.


Pildil koos poe juhatajaga ning meie peamise juhendajaga


Elin, Siret, Beril ja Kelly

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar