esmaspäev, 8. aprill 2019

Töö ja töö ning makt kõrgustes

Meie kolmas nädal Tšehhis oli väga päikseline. Töönädal algas kell 9 ja saime kauem magada võrreldes eelmiste tööpäevadega. Nädala jooksul midagi erilist ei juhtunud. Abiks oli meil koolist kolm õpilast. Kaks tüdrukut, kes inglise keelt ei rääkinud ja üks poiss, kes oli meile peamiselt tõlgiks.
Töönädal oli pingelisem kui tavapäraselt. Meid süüdistati iga asja eest ja uutel õpilastel läks kauem aega, et õppida töö selgeks. Siiski saime nädalaga ilusti hakkama. Kolmapäeval külastasime akadeemias kahte inglise keele tundi. Esimeses tunnis olime koos 16/17aastastega, kellest saavad politseinikud ning teise tunni veetsime koos vanemate õpilastega, kes õpivad majandust. Järgmisel nädalal on neil eksam ees ehk tund oli pigem arutamine maailma asjade üle ning hästi loominguline.
Laupäeval sadas terve päeva ja seega meie reis mägedesse lükkus edasi pühapäeva peale. Kõik tegelesid laupäeval oma asjadega ja pühapäeva hommikul ootas Zdenka meid maja ees, et viia meid tunni aja kaugusele mägedesse. Sõitsime üles tõstukiga, mis esmapilgul tundus kõigi jaoks veidi hirmus. Mäe otsas tegime pilte ilusast vaatest. Peale seda läksime 1.5km pikkusele matkarajale matkama. Tee oli libe ja väsitav, kuid jõudsime ilusti tagasi. Lõunat nautisime mäe otsas kohalikus kohvikus, kus avanes imeline ja päikseline vaade nii Poolale ja Slovakkiale, mis ei jäänud meie asukohast väga kaugele. Elin, Kelly, Siret ja Beril
Vaade
Tõstukiga mägedest alla

1 kommentaar:

  1. Tore lugeda, jääb ju veel ainult 2 nädalat. Edu teile!

    VastaKustuta